Vilkår og betingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

Allprofil AS – GENERELLE VILKÅR FOR NETTBUTIKK

1. GENERELLE
1.1 Disse vilkår og betingelser (“Vilkårene”) gjelder for din bestilling av produkter (“Produktene”) fra Allprofil sin nettbutikk for levering i Norge.

1.2 De følgende vilkår er tilrettelagt for alle kjøp. Gjennom å godkjenne Allprofil sine Generelle Vilkår for nettbutikk før din ordre sendes, aksepterer du disse vilkårene.

1.3 Allprofil forbeholder seg retten til å endre vilkårene uten varsel. En slik endring vil dog ikke ha innvirkning på ordrer som ble sendt før de endrede vilkårene blir lagt ut på websiden.

1.4 For vilkårene for bruk av nettsiden samt personvern, kan du gå til betingelser og vilkår for bruk av Allprofil sitt nettsted.

1.5 For eventuelle spørsmål eller kommentarer vedrørende vilkårene, varsel om uttak, kanselleringer, retur og refusjon, vennligst kontakt:

Allprofil AS, David Blids gate 20, 1850 Mysen E-post: post@allprofil.no
Tlf.: 40007060

2. REGISTRERING AV ORDRE
2.1 En ordre registreres ved å fylle ut skjema på nettsiden.

2.2 Alle produkter leveres med forbehold om tilgjengelighet. Vi vil kontakte deg via e-post eller telefon så snart som mulig for å informere deg dersom de bestilte produktene ikke er tilgjengelige.

2.3 Vi prøver å holde en høy kvalitet på bildene som publiseres på nettstedet, men vær oppmerksom på at det bestilte produktet kan variere i farge og design fra bildet på nettstedet.

2.4 Vi tar forbehold om skrivefeil og feil ved prissetting. Du som kunde vil da bli informert pr telefon/ mail, og nettordren kan bli annullert.

2.5 Hvis du har gitt oss en gyldig e-postadresse, vil vi varsle deg så snart som mulig for å bekrefte din bestilling og for å bekrefte opplysningene dine. I forbindelse med dette, får du et unikt ordrenummer, som skal brukes i all kommunikasjon med Allprofil.

3. LEVERING
3.1 De bestilte produktene skal leveres i sin opprinnelige design. Allprofil forbeholder seg retten til å foreta mindre tekniske endringer, som ikke påvirker funksjonaliteten til produktet.

3.2 Rask levering. Har vi produktene på lager sender vi bestillingen senest 2-3 dager etter bestilling. Dersom produktene ikke er tilgjengelige innenfor den anslåtte leveringstid, vil vi gi deg beskjed.

3.3 Dersom et produkt ikke er tilgjengelig i det bestilte kvantum, vil vi informere deg om dette, og du kan bestemme om du ønsker å bestille et lavere kvantum eller kansellere bestillingen.

3.4 Allprofil kan, etter eget skjønn, bestemme seg for å foreta en delvis levering. Hvis så, vil du ikke bære noen ekstra kostnader, men kun belastes for én leveranse.

4. PRISER OG LEVERINGSKOSTNADER
4.1 Alle priser er i NOK. Prisene publisert på nettstedet er eks. mva og frakt, så fremt annet ikke er oppgitt.

4.2 Avgifter, toll og frakt kan variere, samt leveringsmåte. Disse kostnadene vil bli beregnet separat, og er angitt på nettstedet når du legger inn bestillingen. Den totale prisen oppgitt på bestillingsskje- maet er det totale beløpet som skal betales for de bestilte produktene.

4.3 Du aksepterer å refundere Allprofil for eventuelle ekstra forsendelses- / håndteringskostnad- er som oppstår som følge av din unnlatelse av å akseptere eller hente levering i samsvar med de avtalte vilkår for levering.

5. BETALING
5.1 Du kan betale for produktene med de til en hver tid gjeldende betalingsmetoder angitt på nettstedet.

5.2 Allprofil tilbyr sikker onlinebetaling med bistand fra en ekstern leverandør, og for å være sikker på at du alltid har den høyeste grad av sikkerhet, krypteres automatisk betalingsdetaljene når du legger dem inn.

5.3 Når du betaler med kredittkort, må kredittkortopplysninger gis når du bestiller. Kredittkortet ditt vil bli belastet på tidspunktet for ordrebekreftelsen.

5.4 Kortet som blir brukt ved kjøp, blir belastet umiddelbart ved ordre inngåelse (Kjøp). Det vil først bli en reservasjon av beløpet på ditt kort. Avhengig av din bank, så kan det ta 1-3 dager før selve beløpet blir trukket fra ditt kort.

6. ANGRERETT, SKADET OG/ELLER DEFEKT PRODUKT Angrerett

6.1 Du kan, uten å oppgi noen grunn, trekke bestillingen, fra datoen for mottak av ordrebekreftelse inntil 14 dager fra mottak av produktet. Slik tilbaketrekning skal skje i skriftlig form (f.eks brev, faks eller e-post), og for å overholde fristen er det tilstrekkelig å sende tilbaketrekkingsvarsel til Allprofil på adresse eller e-post angitt under punkt 1.5.

6.2 Skulle betalinger være gjort, vil disse umiddelbart, senest innen tretti (30) dager fra mottak av det returnerte produktet, bli tilbakebetalt av oss. Vi vil imidlertid kun dekke kostnaden for selve produk- tet og ikke din leveringskostnad for å returnere produktet til oss, eller porto for tilsendt vare.

6.3 Dine rettigheter til å trekke bestillingen kan frafalle hvis du ikke har tatt tilstrekkelige skritt for å sikre at du er i stand til å returnere produktet i vesentlig samme stand som opprinnelig stand. For at angreretten skal gjelde må produktet være ubrukt og leveres tilbake i sin originalforpakning i uskadet stand. Dette gjelder ikke hvis tilstanden til produktet er forverret som følge av forhold som ikke sky- ldes deg selv. I alle tilfelle, vil vi alltid anbefale at du tar tilstrekkelige og rimelige tiltak for å oppret- tholde tilstanden til produktet, og at du ser til at produktet leveres trygt tilbake til oss.

6.4 Angreretten gjelder ikke dersom produktet er forseglet og forseglingen er brutt.
Skadet eller defekt produkt
I tillegg til dine rettigheter til å trekke ordren etter § 6.1 til 6.4 ovenfor, kan du også utøve visse

virkemidler hvis du finner ut at produktet er skadet eller defekt. Hvis ja, kan du kontakte oss og følge prosedyrene angitt nedenfor.

6.5 Eventuelle skader på produktene under forsendelse eller påståtte defekter angående produktet skal umiddelbart meldes skriftlig til Allprofil på adresse eller e-post angitt i punkt 1.5.

6.6 Andre klager eller åpenbare mangler på produktet skal varsles innen tretti (30) dager etter mottak av produktet.

6.7 Hvis kravet er gyldig, kan du i samsvar med Lov om Forbrukerkjøp be om retting av feilen.

6.8 Hvis vi ikke klarer å rette feilen på produktet, kan du velge å kansellere bestillingen eller å be om reduksjon av prisen.

6.9 Ref, norsk lov har du 24 mnd reklamasjonsrett på ditt kjøp hos oss.

7. FORCE MAJEURE
Om leveringen forhindres eller blir forsinket på grunn av omstendigheter som ligger utenfor vår kon- troll har vi rett til å heve ordren. Dette blir meddelt via post, e-post eller telefon.

8. GJELDENDE LOV

Denne avtalen skal reguleres av gjeldene lover for Norge.
Aldersgrense for kjøp gjennom nettbutikk
Alle som kjøper noe gjennom Allprofil sin nettbutikk må være 18 år eller eldre. Privacy Policy – Behandling av persondata

I forbindelse med varekjøp i nettbutikken vil det bli innhentet persondata som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, mm. Disse data blir kun brukt internt i forbindelse med utsendelse av varer, kunde- kontakt, mm. Data som samles inn på nettbutikken blir ikke delt/solgt til en tredjepart og behandles og oppbevares etter Norsk Lov.

Nettbutikken og tilhørende sider innhenter data vha. “cookies”. Data som innhentes på denne måten brukes til statistiske formål, som måling av nettstedsytelse med mer. Leverandør av måleverktøyer er Google Analytics. Data som samles inn vha. “cookies”, samles inn anonymt, og brukes kun av Allprofil AS til statistiske formål.

* Feil eller skrivefeil kan oppstå. Vi gjør vårt beste for at du som kunde og bruker av våre tjenester skal være på den sikre siden.